lifestyle / egg in a jacket

IMG_7401Ik hou van gebaken eitjes. Maar wat nou als je dat íeets specialer gaat bereiden zoals je dat normaal zou doen? Dat maakt ‘t natuurlijk nog even extra lekker. Dus voila, hier een klein, simpel receptje!
IMG_7405
IMG_7391
IMG_7415
IMG_7416Needful voor 1 “egg in a jacket”

  • 1 boterham
  • 1 ei
  • plakje kaas
  • plakje ham
  • en natuurlijk boter (of olie), ‘n pan, spatel, mes en een bord
  • eventueel peper en zout

What’s next?

Allereerst snij je een vierkantje uit je boterham, dit is een plek voor ‘t eitje. De boterham doe je in de pan en bak je eerst een beetje. Dan draai je ‘m om en doe je ‘t eitje erin. Ook leg je de kaas en de ham erop. Dan is het wachten tot het eitje klaar is en als je wil draai je ‘m nog even een keertje om. Dan is het tijd om te smullen!

IMG_7420Yummie!  Eet smakelijk!

follow: bloglovin - twitter - youtube

43 Responses to “lifestyle / egg in a jacket”

Leave a Reply

IMG_92352

à la esmay is begonnen als een categorieloze blog en dat zou ook wel voor altijd zo blijven. Alles wat online komt is in ieder geval 100% Esmay - yours truly - en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden!

esmaydeolde@gmail.com


Follow a la esmay

archief